Hvad koster en lejlighed i spanien

 

Spanien ligger fortsat øverst på ønskesedlen hos de fleste danskere, som overvejer at flytte sydpå. Hvad end du overvejer at flytte, eller måske bare er interesseret i køb af sommerhus i Spanien, så vil artiklen her kunne hjælpe dig på vej.

Over 30.000 danskere har købt bolig i Spanien, og yderligere 400.000 har et ønske om på et tidspunkt at købe bolig i Spanien. Her i artiklen vil vi se nærmere på hvad du kan få for pengene. For hvad koster en lejlighed i Malaga, og hvad koster et hus i Marbella?

Det siger sig selv at priserne varierer meget alt efter område, stand og type af bolig. For at gøre det lidt konkret tager vi udgangspunkt i nogle eksempler.

Her ser du en spritny lejlighed på 100 kvm. Bestående af to soveværelser og 28 kvm terresse. Dertil kommer fælles areal med pools og lounge områder. Lejligheder i projektet her fås fra €215.000 svarende til 1,6 mio danske kroner.

Dette projekt er af en lidt anden kaliber. Placeret bogstaveligt talt helt ned til vandet, får du unik udsigt over Middelhavet. Her sælges rækkehuse i 2 etager på 200 kvm. Inkluderer tagterrasse og privat jacuzzi. Priser fra €890.000 svarende til 6,6 mio danske kroner.

Hvordan sikrer jeg at jeg betaler den rigtige pris for boligen?

Et spørgsmål vi tit får ift. prisen – Hvordan sikrer jeg at jeg betaler den rigtige pris for boligen? Har du først fundet din drømmebolig, så er det selvsagt, at man ønsker at få en så god pris som muligt. For at danne sig et overblik over det generelle prisniveau, anbefaler vi altid at man tager ud og ser en håndfuld forskellige boliger. På den måde har du et sammenligningsgrundlag, så man kan se hvad man kan få for pengene. Når du kigger priser på spanske boliger, så husk, at der er en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom i Spanien. Du kan læse mere herom lige her.

Fra €309.000 - La Cala de Mijas
Fra €475.000 - Fuengirola
Fra €165.000 - Fuengirola