Bolig i Manilva

Fra €292.000 – Manilva

Fra €268.000 – Manilva

Fra €430.000 – Manilva

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Manilva

Manilva er en lille by tæt på kysten på Costa del Sol og lige i udkanten af provinsen Malaga. Manilva er specielt indrettet, da byen former sig op i landet og på en måde er delt i to – området ved kysten og den hvidvaskede landsby, som ligger 3 km op i byen.

Hos Sydboligen har vi boliger til salg i skønne Manilva, hvor du kan tilbringe dagligdagen eller ferierne i dejlige omgivelser. Her er klimaet mildt, sommeren er varm, og havet sørger for en behagelig og kølig brise i ny og næ.

Ferieboliger og lejligheder i Manilva

Er du vild med de små autentiske landsbyer? Manilva har formået at bevare landsbymentaliteten, og det fremgår tydeligt af boligerne i området. Når du oplever byen, vil du både støde på historiske monumenter og anekdoter fra gammel tid, strande i topklasse og golfbaner, som vil glæde enhver golfentusiast.

Byen er beliggende ca. 1 times kørsel fra Malaga Lufthavn, hvilket gør det yderst nemt at komme frem og tilbage langs kysten – uanset om du selv har bil eller skal med taxa. Samtidig er placeringen så central på Costa del Sol, at det er nemt at komme rundt til kystens andre spændende byer.

Tilbring dine ferier i hvidkalkede Manilva

Costa del Sol er kendt for de fantastiske strande, og dem huser Manilva naturligvis også nogle af. På La Duquesa finder du rent og fint sand, hvor du kan slappe af og nyde solen, samtidig med at børnene slår sig løs på den nærliggende legeplads – her kan I også nyde udsigten til både slottet, fyrtøjet og Indiano-floden.

Med andre ord er der altså rig mulighed for, at hele familien kan nyde en dag på strandene i området. Samtidig er der heller ikke tale om de mest overbefolkede strande på Costa del Sol.

En by fuld af aktiviteter og seværdigheder

Manilva byder på flere gode aktiviteter og seværdigheder for hele familien! Når du har brugt en hel dag på stranden, hvor du har nydt synet af slottet Duquesa, kan du besøge det indendørs for at opleve det arkæologiske museum.

Drømmer du om sus i maven, har du også mulighed for at give dig i kast med paragliding og andre luftsportsgrene eller snorkling i det klare vand, så du kan se byen fra et helt andet perspektiv. Manilvas smukke natur giver også anledning til vandreture på optegnede ruter, hvor både børn og voksne kan være med.

Manilva – boliger til salg hos Sydboligen

I Manilva er der en masse charmerende steder at opdage, og de venter kun på, at du kommer til byen. Her er gode muligheder for sightseeing og sjove aktiviteter, men samtidig er byen også et fremragende sted, når du trænger til fred og ro. Manilva huser også en masse skønne restauranter – både ved stranden og oppe i landsbyen. Aftentimerne er fredelige, men der er rig mulighed for at tage turen på 30 min. ind til Marbella, hvor nattelivet er mere festligt. Én ting er sikkert; hos Sydboligen står vi klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder den helt rigtige bolig i Manilva eller et andet sted på Costa del Sol.