Lån til bolig i Spanien

 

Når du kigger på boliger i Spanien er det vigtigt at vide hvor stort et beløb du kan købe for. Det gør søgningen langt nemmere, og du vil hurtigere kunne finde det rette. De færreste har resurser til at finansiere sin bolig 100% kontakt, så hvis du som de fleste har behov for at låne, så findes der flere gode muligheder for finansiering både i Spanien og i Danmark.

Der findes en lille håndfuld danske banker, som har Spanien som sit specialområde. Din ejendomsmægler vil i de fleste tilfælde have samarbejdsaftaler med dem alle, og vil derfor kunne rådgive dig grundigt. Med en dansk bank vil du blive tilbudt realkreditlån med de samme vilkår som du kender det hjemmefra. F.eks. et 30 årigt lån med 10 års afdragsfrihed og belåning på op til 80%. De fleste tilbyder et såkaldt lånebevis til køb af spansk bolig. Det vil altså sige, at du inden boligjagten starter går i banken og får lavet en forudgående kreditvurdering. Her bliver du godkendt til et lånebevis, som er et tilsagn om lån i op til 6 måneder.

 

De fleste danske banker med speciale i Spanien har lokale kontorer på Solkysten.

 

Hvis du vil vide hvad det koster kan du prøve dig frem på låneberegneren ved at klikke her.

 

Dansk eller spansk bank?

 

Selvom spanske banker er blevet mere konservative siden 2008, har de løsnet deres greb om udlån. Det er altså muligt for udlændinge at låne i spanske banker, men processen er noget mere besværlig end ved en dansk bank. Og vilkårene er oftest ikke helt lige så gode. Så svaret må altså blive, at der er flere fordele i at få lånet hos en dansk bank.

 

Ønsker du en grundig og uforpligtende snak om dine muligheder for køb af bolig i Spanien, Så kontakt os endelig her på siden. Vi har over 10 års erfaring i ejendomshandel i Spanien, og vil helst sikkert kunne besvare dine spørgsmål.

Fra €309.000 - La Cala de Mijas
Fra €475.000 - Fuengirola
Fra €165.000 - Fuengirola