Bolig i Casares

Fra €185.000 – Casares

Fra €221.000 – Casares

Fra €228.000 – Casares/

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Casares

I udkanten af Costa del Sol finder du den smukke hvidvaskede by ’Casares’ – og det er næsten svært ikke at forelske sig i de hvide mure, den bjergrige natur samt den underskønne udsigt. Hos Sydboligen står vi klar til at hjælpe dig med at finde drømmeboligen i Casares, og måske din kommende bolig allerede findes iblandt vores udvalg.

Vi har både rummelige lejligheder og penthouses, men også store villaer. Fælles for alle vores boliger i Casares er den store mulighed for udsigt til kysten, som du får på baggrund af den høje beliggenhed i bjergene.

Ferieboliger og lejligheder i Casares

Casares rummer smukke og historiske omgivelser. På toppen af byen finder du den gamle fæstning, som ligger over 400 m over havets overflade – et helt unikt udkigspunkt. De små gader er snørklede og smalle, når du går gennem de ikoniske hvide bygninger, og her er nok at give sig til! En gåtur er ikke blot en gåtur, men kan faktisk gå hen og blive en stejl vandretur, som byder på magiske kig over Costa del Sol.

Køreturen fra Malaga Lufthavn er på lidt over en time, men der er også mulighed for at flyve til den internationale lufthavn i Gibraltar, hvor køreturen kun er på 45 minutter. Uanset hvad har du nemt ved at komme rundt med bil i området, og du kan også sagtens besøge de andre hyggelige byer på Costa del Sol.

Tilbring dine ferier i charmerende Casares

Costa del Sol byder på en bred vifte af byer, som har hver sin karisma og charme. I Casares er det svært at komme udenom de unikke omgivelser, som nærmest får dig til at føle, som om du træder ind i et maleri. Det er svært ikke at falde i staver til den smukke udsigt, hvor du på en god dag kan se helt til den afrikanske kyst, med den friske bjergluft strømmende omkring dig.

Det er netop disse unikke muligheder, du får, når du bevæger dig op i bjergene og længere væk fra strand og hav. Den nærmeste strand ligger 25 min. kørsel væk, og det giver jo anledning til en perfekt dagstur, når humøret er til det.

En bolig i byen, som ligner et postkort

Casares er et lille åndehul et kort stykke væk fra det pulserende byliv. Det giver dig rig mulighed for at besøge de andre områder på Costa del Sol, når du trænger til at mænge dig med mennesker, opleve større events og lignende. Samtidig har du rig mulighed for at trække dig tilbage og tilbringe hverdagen i den postkortlignende landsby.

Casares – boliger til salg hos Sydboligen

Leder du efter et område, der giver dig en wow-følelse, hver gang du vender retur? I Casares får du netop dette blandet med historiske attraktioner og monumenter samt hyggelige restauranter og barer, som både serverer mad fra det spanske og internationale køkken.

Lad Sydboligen hjælpe dig med at finde din bolig på din favoritdestination. Vi har et stort kendskab til de forskellige områder og kan derfor hjælpe dig godt på vej i din søgen.