Bolig i Benahavís

Fra €565.000 – Benahavís

Fra €416.000 – Benahavís

Fra €245.000 – Benahavís

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Benahavis

Når vi snakker ferieboliger, er beliggenheden alfa og omega. Her skal være rig mulighed for at koble fra på dine præmisser med en god udsigt og forbindelser til aktiviteter, byer og områder, som du sætter pris på. Hos Sydboligen finder du en bred vifte af ferieboliger i Costa del Sols Benahavis – en smuk bjerglandsby i kort afstand til både Puerto Banus, Marbella og Estepona.

Vi har gennem tiden hjulpet en bred vifte af boligejere med at finde deres drømmebolig i Spanien, og det kan vi på baggrund af mere end 10 års erfaring specialiseret i spanske områder i sydens sol.

Ferieboliger og lejligheder i Benahavis

Når du lander i Malaga Lufthavn, har du mindre end 1 times kørsel til det skønne og naturrige bjergområde. I Benahavis har du ikke stranden i baghaven, men tilgengæld er der gode muligheder for en fantastisk panoramaudsigt over naturområderne og havet, som alligevel blot ligger 15-20 minutters kørsel væk.
Benahavis har udviklet sig til et yderst prestigefyldt område, som både rummer luksusvillaer og charmerende lejligheder med en skøn beliggenhed. På hele Costa del Sol kan du sagtens forvente 320 solskinsdage på et år, og i Benahavis venter både god mad, udsigt til bjergene, sportsaktiviteter og meget mere til din ferie.

Tilbring dine ferier i hyggelige Benahavis

Drømmer du om at købe en bolig i Spanien, hvor du kan holde ferie? Smukke omgivelser, godt vejr og lækre spisesteder er blot nogle af de ting, som mange af os sætter pris på, når vi begiver os mod sydligere himmelstrøg. I Benahavis får du det hele, og særligt restauranterne er populære hos byens gæster.

Nyd en middag i de små hyggelige gader, som har den helt rette spanske atmosfære. Her kan du få serveret spanske specialiteter og exceptionel vin, som mange mennesker besøger byen for at opleve.

Feriebolig for golfentusiasten

Det er ikke nogen hemmelighed, at Costa del Sol er et paradis for golfspillere. I Benahavis finder du et udvalg af de mest prestigefyldte golfbaner på hele Costa del Sol, hvor du kan svinge golfkøllen i et smukt og fredeligt område.

Samtidig huser Benahavis også anerkendte golfrestorter som La Quinta og Los Arqueros, som tiltrækker mange golfentusiaster til byen.

Benahavis – boliger til salg hos Sydboligen

Ønsker du at tilbringe tiden i rolige og naturlige omgivelser med lav bygningstæthed, hvor der samtidig er rig mulighed for at tage ind og få en livlig aften i Marbella i ny og næ? Benahavis har netop disse uforstyrrede omgivelser, som du næppe finder alle steder i Costa del Sol.

Køb din lejlighed eller feriebolig i Benahavis og tilbring tiden med at gå ture i de flotte landskaber med bjerge og floder, spil en omgang golf på en af de velholdte golfbaner eller nyd en god middag i det gastronomiske hjørne af Costa del Sol. Hos Sydboligen tager vi dig i hånden gennem hele købsprocessen. Med en snak om dine behov og krav, fremviser vi en række boliger, som kan blive din drømmebolig i Benahavis.