Bolig i The Golden Mile

Fra €185.000 – The Golden Mile

Fra €699.000 – Marbella

Fra €430.000 – Marbella

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i The Golden Mile

The Golden Mile lyder både eksklusivt og glamourøst – og det er bestemt heller ikke forkert. The Golden Mile udgør nemlig den strækning på nogle få km, som løber mellem centrum af Marbella og ud til det celebre Puerto Banús. Så drømmer du om at slå dig ned i et luksuriøst område på Costa del Sol, men kan du ikke helt vælge mellem de to populære byer? Så er The Golden Mile sandsynligvis den helt rette løsning for dig.

Hos Sydboligen har vi boliger på netop denne gyldne strækning, som er præget af liebhaverboliger og eksklusive ejendomme. Vi står gerne klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebolig ved Spaniens kyst.

Ferieboliger og lejligheder i The Golden Mile

Du har måske allerede gættet det ud fra placeringen – The Golden Mile er selvfølgelig en af de mest luksuriøse områder på Costa del Sol. Området strækker sig helt ned til kysten langs middelhavet, og her er altså nok af lækre beliggenheder og boliger at tage af. Udover luksuriøse boliger og hoteller, finder du også tropiske parker samt eksklusive restauranter og butikker.

The Golden Mile er placeret ca. 45 min. fra Malaga Lufthavn, og derfor er det altså en fordel med en bil, når du skal rundt på Costa del Sol. Hvis du blot skal fra lufthavnen til din bopæl, kan du sagtens nøjes med bus eller taxa, da du har rig mulighed for at gå rundt til strand, restauranter og indkøb, når du først er i området. 

Tilbring dine ferier i populære The Golden Mile

På The Golden Mile finder du mange luksuriøse ejendomme, men også områder, som fortsat er i stor udvikling. Besøg beach clubs, spasteder og smukke parker, eller spil en omgang tennis, hvor der også afholdes store turneringer i sommerperioden. Du kan også besøge en af de fantastiske restauranter i området, som blandt andet rummer en af de bedste strandrestauranter i hele Marbella – Trocadero Playa.

Den skønneste kystpromenade på Costa del Sol

The Golden Mile har naturligvis også nogle af de bedste strande på hele Costa del Sol langs Middelhavet, som en stor del af de bosættende har en fantastisk udsigt til. Kystpromenaden langs The Golden Mile er unægtelig en af de bedste på hele Costa del Sol. Her finder du fantastiske strande, som endda kan være overraskende rolige i højsæsonen. Samtidig ligger der en bred vifte af gode strandbarer og restauranter lige ud til strandpromenaden.

The Golden Mile – boliger til salg hos Sydboligen

Drømmer du om et hjem i et sofistikeret og luksuriøst område midt imellem to af Costa del Sols mest populære byer? Så er The Golden Mile helt sikkert et drømmested for dig. Du finder alt lige fra imponerende palæer, betagende villaer og eksklusive lejligheder med kort afstand til smukke seværdigheder i Marbella og sjove attraktioner i Puerto Banús.

The Golden Mile er ikke blot et område, men nærmere en livsstil – og hos Sydboligen står vi klar til at hjælpe dig med at blive en del af denne.