Townhouses fra €890.000 i the island

Idyllisk luksus i første række til Middelhavet

The Island i Estepona er et innovativt boligprojekt beliggende på en rolig første række lokation lige ned til stranden på Costa del Sol. Her tilbydes privatliv, grønne omgivelser samt state-of-the-art faciliteter. Hvert rækkehus har en privat tagterrasse med jacuzzi samt barbecue område.

Veludnyttede kvadratmeter med lysindfald

The Island består af rækkehuse med hhv. 3, 4 og 5 soveværelser på mellem 319 og 449 kvadratmeter.  Værd at fremhæve er der naturlige lysindfald, som har været af afgørende betydning i arkitekturen. Alle boliger har sin egen underjordiske garage med personlig adgang til huset. Derudover er der også mulighed for fælles parkeringspladser til gæster.

Placeret i den mest eksklusive del af ESTEPONA

Det er ikke let at finde off-plan-projekter som The Island – Et af de få luksuriøse boligprojekter, der ligger i den mest eksklusive del af Estepona. Med et moderne arkitektonisk design og første række til stranden får du her en unik mulighed for erhverve dig drømmeboligen.

Sikkerhed og afslapning for hele familien

Dette projekt fik navnet, The Island, for at udtrykke essensen af projektets beliggenhed: En fuldt gated community, med ro og sikkerhed i hjertet af en af kystens mest populære boligområder. Det er godt isoleret fra andre nærliggende boligområder og er omgivet af en beskyttet skov og offentlige grønne områder.

INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Vi sender gerne en præsentation/brochure om projektet samt overblik over priser og tilgængelighed.