Lejlighed i Fuengirola

Fra €295.000 – Fuengirola

Fra €289.000 – Fuengirola

Fra €297.000 – Fuengirola

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Fuengirola

På den centrale del af Costa del Sol finder du den travle by Fuengirola, hvor en fjerdedel af de 65.500 indbyggere er udlændinge. Der er ingen tvivl om, at omdrejningspunktet i Fuengirola er strand og sol, som de fleste turister nyder godt af. Der er ikke meget tilbage af den gamle fiskerby, men bag de smukke sandstrande, kan du alligevel slentre en tur i det historiske kvarter, hvor den gamle charme stadig er at finde.

I Fuengirola er der altså nok at give sig til, uanset hvordan du ønsker at bruge din ferie. Derfor er det også en meget populær by, og hos Sydboligen har vi et udvalg af boliger i Fuengirola, hvis du drømmer om at bo der.

Ferieboliger og lejligheder i Fuengirola

En ferie i Fuengirola kan byde på mange forskellige oplevelser. Se på dyr i den populære Fuengirola Biopark, tag et kig på det velbesøgte tirsdagsmarked, hvor du kan gøre mange sjove fund og tag på tur ved det historiske fort Sohail Slot. Selvfølgelig skal ferien også dreje sig om afslapning, og derfor er der også rig mulighed for at dase på en af de populære strande, hvor der også kan nydes en god drink.

Med 31 km til Malaga Lufthavn er det nemt at komme frem og tilbage til byen – også hvis du blot er på en forlænget weekendtur. Samtidig ligger Fuengirola også kun 25 km fra Malaga og lige i nærheden af den hyggelige by Mijas, hvor der også er nok at opleve.

Tilbring dine ferier i badebyen Fuengirola

Fuengirola byder på smukke, lavvandede sandstrande, som gør området særligt populært blandt børnefamilier. Her er også gode omgivelser til både shopping og middage på en lækker tapasbar eller lignende. Området er altså oplagt, hvis I skal hele familien afsted og ønsker gode muligheder for både vandleg og nye oplevelser, som børnene vil elske. Udover byens zoologiske have kan også nævnes det store vandland, som med garanti vil være et hit hos både børn og voksne.

Hvor bylivet og stranden smelter sammen

I Fuengirola får du det bedste fra begge verdener – et pulserende byliv og et vidunderligt strandliv, som nærmest smelter sammen. Er du ikke så meget til at dase på en solvogn? Så byder området også på gode muligheder for vandsport, alt efter om du er til en pedalbåd eller fart over feltet på jetski. Hvis du ønsker at komme et stykke væk fra byen, kan du leje en bil op i de skønne bjergbyer med den smukkeste udsigt eller til en af de anerkendte golfbaner, hvor du sagtens kan bruge en hel dag på at spille.

Fuengirola – boliger til salg hos Sydboligen

Med andre ord er Fuengirola altså byen for dig, der drømmer om et familieparadis, som I kan besøge gang på gang og stadig få nye oplevelser. Her er en skøn international atmosfære, og byen emmer altid af liv! Hos Sydboligen har vi et udvalg af boliger til netop dette område, og hvis du først har forelsket dig i Fuengirola, står vi klar til at hjælpe dig med at finde drømmeboligen.