Lejlighed i Puerto Banús

Fra €185.000 – Puerto Banus

Fra €699.000 – Marbella

Fra €430.000 – Marbella

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Puerto Banús

De fleste har nok hørt om havnebyen Puerto Banús, som mange betegner som et synonym for luksus, jetset og ”det gode liv”. Her bliver du mødt af dyre forretninger og eksklusive yachts, som pryder marinaen i stor stil. Området tiltrækker hver år mere end 4 mio. besøgende, og derfor er det også overvejende en ferieby, hvor der er et festligt og summende liv.

Hos Sydboligen finder du din lejlighed i Puerto Banús med spektakulær udsigt, moderne indretning og den perfekte beliggenhed – hvad mere kunne man ønske sig?

Ferieboliger og lejligheder i Puerto Banús

Puerto Banús er kendt som et af de mest celebre områder på Costa del Sol. Her kan det internationale jetset komme til i luksusyachts eller -biler for at nyde solen, afslapning, den gode udsigt og de fantastiske restauranter, der også er placeret på denne marina.

Puerto Banús er placeret ca. 60 km fra lufthavnen, så medmindre du er i båd, er det en god idé med en bil, når du skal rundt på solkysten mod det anerkendte luksusferiemål. Selvom Puerto Banús kun er et lille område, er der et stort udvalg af luksusbutikker, restauranter og barer – ellers ligger den større by Marbella kun 5 km væk.

Tilbring dine ferier i luksuriøse Puerto Banús

Placér dig ved havnefronten og nyd synet af de store lystyachts i det turkisblå vand, imens du mærker den summende stemning af folk, der nyder en god middag eller storshopper i de luksuriøse butikker. Marinaen rummer blandt andre butikker som Dior, Louis Vuitton og Hermés – du finder ligeså El Corte Inglés, som er Spaniens største stormagasinkæde.

Nyd en dag på de omkringliggende strande, hvor strandklubberne sørger for forplejning i form af liggestole, mad og drikke i løbet af dagen. Selvom Puerto Banús er liv og glade dage, er der altså også rig mulighed for at opnå fuld afslapning i dagtimerne.

Et internationalt ferieområde med glamourøs atmosfære

Aftentimerne og nattelivet er noget helt særligt i Puerto Banús. Du finder køkkener fra hele verden, og restauranter i hver en prisklasse, så der er noget for enhver smag. Når mørket falder på, fyldes gader, barer, natklubber og kasinoer med forventningsfulde lokale og turister, som alle ønsker at nyde Puerto Banús sprudlende natteliv.

Nattelivet i Puerto Banús har ganske enkelt et legendarisk ry, som både vil falde i smag for jer, der ønsker en romantisk middag eller en afslappende drink, men også jer, der vil feste igennem hele natten.

Puerto Banús – boliger til salg hos Sydboligen

Så leder du efter et område med et strejf af glamour, eksklusivitet og masser at opleve? Så kan vi godt garantere, at du får netop det i Puerto Banús. Nogle forelsker sig bare i livet ved marinaen, hvor luksuriøsiteten er lige uden for døren, og hos Sydboligen vil vi gerne hjælpe dig i gang med netop dette ved at fremvise vores udvalg af boliger i Puerto Banús. Kontakt os, og lad os præsentere dig for de mange gode muligheder ved det luksuriøse område på Costa del Sol.