Lejlighed i Benalmadena

Fra €245.000 – Benalmadena

Fra €289.000 – Benalmedena

Fra €256.000 -Bemalmadena

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Benalmadena

Drømmer du om en bolig i nærheden af Malaga, hvor du kan slappe af i skønne og varme omgivelser? Så er Benalmadena måske det rette for dig. Med kun 12 km til Malaga Lufthavn bliver det næsten ikke nemmere at besøge en bolig i dette område – også hvis det blot er for en weekend.

Hos Sydboligen finder du et udvalg af ferieboliger i Benalmadena, og her er helt sikkert noget for enhver smag. Vi har både lejligheder som projektsalg, men også huse og ferielejligheder, som allerede er klar til indflytning. Og med et indbyggertal, der næsten fordobles i højsæsonen, får du altså liv og glade dage i dette område.

Ferieboliger og lejligheder i Benalmadena

Benalmadena rummer liv og glade dage for hele familien, og med en gennemsnitstemperatur på 19 grader får du mange sommerdage på et år. Her i byen får du både gennemførte turistattraktioner, et godt natteliv og smukke strande, hvor der kan bades og tages sol.

Når du har taget den korte tur fra lufthavnen, kommer du til en skøn kystby, som kombinerer den hyggelige spanske landsbystemning med moderne feriestemning ved kysten. Her er der gode muligheder for en skøn havudsigt eller et autentisk gårdmiljø – uanset hvad er du aldrig langt fra en af de prisbelønnede strande på Benalmadena Costa.

Tilbring dine ferier i familievenlige Benalmadena

I jagten på den perfekte bolig i sydens sol, er det vigtigt at finde det område, som tiltaler netop dig, din familie og jeres behov. Det er ikke nogen hemmelighed, at Benalmadena højst sandsynligt er det mest familievenlige område på hele Costa del Sol, og i kombination med godt vejr og smukke omgivelser bliver det næsten ikke bedre for børnefamilien. Når I trænger til noget andet end børneaktiviteter, kan der nydes en middag eller shoppes langs Puerto Marina, eller den hvide landsby kan besøges, som også huser hyggelige caféer.

Et ferieparadis for hele familien

Der er ingen tvivl om, at Benalmadena er et sandt ferieparadis – og særligt for børnene. I nærmområdet finder du både Parque de la Paloma med et lille børnezoo til de mindste, Tivoli World med sjove forlystelser, kabelbanen med det imponerende fugleshow og Selwo Park med både delfiner, søløver og pingviner. Og hvis mor og far alligevel er i fuld gang med shoppingen ved promenaden, kan I jo passende slå et smut forbi Sea Life Benalmadena, som er et akvarium, der helt sikkert vil være en oplevelse for både børn og voksne.

Benalmadena – boliger til salg hos Sydboligen

Leder du efter smukke omgivelser med lækre badestrande, flotte millionæryachter i lystbådehavnen, gode børneaktiviteter og spisesteder for hele familien? I Benalmadena får du netop dette og så endda med kun 20 min. afstand til lufthavnen, som også gør byen yderst attraktiv for ferieboliger.

Køb din bolig i Benalmadena i samarbejde med Sydboligen, og få fantastiske omgivelser både til dagligt og på ferier. Nyd en kop kaffe i den hvide by med en varieret befolkningsgruppe, som altid byder dig velkommen, gå en tur langs promenaden til synet af de fine joller og store yachts og besøg de utallige børnevenlige aktiviteter for at give børnene den bedste oplevelse. Hos Sydboligen står vi klar til at hjælpe med at finde din drømmebolig.