Lejlighed i Higuerón

Fra €399.000 – Higueron

Fra €289.000 – Higueron

Fra €297.000 – Higueron

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Reserva Del Higueron

Centralt lokaliseret på Costa del Sol midt imellem kystbyerne Benalmadena og Fuengirola ligger Reserva del Higueron, som er et yderst populært område. Hos Sydboligen sælger vi lejligheder i netop dette område, som både indeholder førsteklasses infrastruktur i skønne lejligheder samt projektbyggerier med et bredt udvalg af understøttende serviceydelser, som har det ene formål at skabe exceptionel livskvalitet for beboerne.

Med andre ord er Reserva del Higueron er generelt et område med eksklusive lejlighedskomplekser, ferieboliger og resorts, som giver rig mulighed for gode stunder – uanset om det skal være en helårsbolig eller en ferielejlighed.

Lejligheder med spektakulær udsigt i Reserva del Higueron

Reserva del Higueron er nærmest synonym med luksuriøs livsstil. Det skyldes blandt andet de gode muligheder faciliteter og service i området. Samtidig er det næsten umuligt at finde en bolig med dårlig udsigt i Reserva del Higueron, og det er noget, de fleste sætter pris på, når de skal bosætte sig på Costa del Sol.

Som bosiddende i Reserva del Higueron får du altså en masse faciliteter lige i nærheden. Blandt andet spa, tennis, pools, beachclub og restauranter er at finde på de nærliggende feriesteder eller byggerierne i området. Og med en beliggenhed kun 15 min. fra Malaga Lufthavn, bliver det næsten ikke nemmere at komme frem og tilbage.

Tilbring dine ferier i Reserva del Higueron

Der er ingen tvivl om, at du vil få nogle skønne ferier i Reserva del Higueron med de mange muligheder lige uden for døren. Spis en god middag i en af de nærliggende byer eller på et af feriestederne, besøg det førsteklasses wellnesscenter ’Nagomi Spa’, som er beliggende på Reserva dReserva del Higueron eller nyd de fantastiske udendørsarealer med parkområder, hvor der er rig muligheder for socialt samvær.

Det bliver altså ikke nemmere at være på ferie, og hvis I er flere, der skal afsted, kan I være sikre på, at der er aktiviteter for enhver smag.

Den perfekte beliggende med gode faciliteter

Leder du efter den perfekte beliggenhed på Costa del Sol? Så er Reserva del Higueron et godt bud. Med en beliggenhed tæt på de vigtigste indfaldsveje, men stadig helt uforstyrret, bliver det ikke nemmere at koble fra og sætte afslapning i højsædet. Samtidig er der kun 10-25 minutters kørsel til Fuengirola, Benalmadena, Mijas, Marbella og Malaga.

I disse byer finder du fantastiske badestrande, autentiske og hvidvaskede landsbyer, muligheder for shopping samt gode restauranter, barer og natklubber. Selvom du er bosiddende i et mere afsides og roligt område, har du altså rig mulighed for at mærke liv og glade dage i de nærliggende byer.

Reserva del Higueron – boliger til salg hos Sydboligen

Hos Sydboligen har vi lejligheder beliggende i det eftertragtede Reserva del Higueron – måske din drømmebolig er iblandt? Vi har over 10 års erfaring i ejendomshandel på Costa del Sol og vores team består af professionelle ejendomsmæglere fra Danmark. Vi er klar til at rådgive dig og hjælpe dig på vej til drømmeboligen på den spanske solkyst. Er du allerede faldet pladask for området Reserva del Higueron? Vi venter blot på, at du kontakter os, så vi kan vise dig de gode muligheder.