Lejlighed i Mijas

Fra €445.000 – Mijas

Fra €245.000 – Mijas

Fra €399.000 – Mijas

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i La Cala de Mijas

Midt imellem de to populære byer Fuengirola og Marbella ligger der en lille perle – nemlig La Cala de Mijas. Før byen blev et populært rejsemål, var der tale om en landbrugs- og fiskerby, og du kan fortsat fornemme den samme karakter og charme rundt omkring i byen. Dele af kysten har hurtigt udviklet sig internationalt, men du kan sagtens finde små åndehuller, som minder om den lille andalusiske fiskerby, som det engang var.

Vi har skønne boliger i La Cala de Mijas her hos Sydboligen, og du finder både moderne villaer og ferielejligheder på populære golfresorter – mulighederne er mange, og vi står klar til at finde din drømmebolig!

Ferieboliger og lejligheder i Mijas

La Cala de Mijas indeholder alt det, som du får brug for i dagligdagen. Der er en bred vifte af gode supermarkeder, og hver onsdag kan du udforske markedet for lokale produkter solgt af lokale landmænd og håndværkere.

I La Cala de Mijas kan du gå rundt til alt lige fra indkøb til strande, men med en placering omkring 30 min. fra lufthavnen, er det en fordel med en bil, når du skal bevæge dig rundt på Costa del Sol. På den måde kan du også nemt besøge de omkringliggende byer, som også har en masse spændende at byde på.

Tilbring dine ferier i Mijas med fremragende faciliteter

I Mijas finder du gode faciliteter såsom restauranter, butikker og en strandpromenade med gode barer og caféer. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at Costa del Sol er et populært område for golfspillere, og La Cala de Mijas er bestemt ingen undtagelse.

Tager I den 10 min. korte køretur til Fuengirola, finder I gode børneaktiviteter som Sea Life, Fuengirola Zoo og Tivoli World, hvor der nemt kan bruges en hel dag med sjov og spas!

En venlig by lige ved kysten

La Cala de Mijas har naturligvis de fantastiske sandstrande og det skønne klima, som tiltrækker så mange til netop Costa del Sol. Dét punkt, hvor La Cala de Mijas særligt adskiller sig fra andre byer på solkysten, er den venlige, lokale landsbystemning og de familievenlige områder, som gør byen meget børnevenlig.

De gyldne sandstrande er med garanti en favoritattraktion for byens beboere, men du får også en oplevelse ved blot at gå en tur i den hyggelige by, hvor du kan mærke den lokale atmosfære. Spisestederne rummer alt lige fra det asiatiske køkken til lokale spanske restauranter – noget for enhver smag!

La Cala de Mijas – boliger til salg hos Sydboligen

I La Cala de Mijas mangler der ikke noget. Her finder du alt lige fra internationale lægehuse, banker og skoler – altså et godt sted, uanset om du er på jagt efter en feriebolig eller vil bosætte dig permanent. Kun 5 min. væk finder du Cerros del Aguila, som er et danskbygget område med hyggelige restauranter og god atmosfære!

Lyder La Cala de Mijas som noget for dig? Hos Sydboligen har vi en masse gode bud på din bolig i La Cala de Mijas, og vi venter kun på at få lov til at hjælpe dig med at gøre dit drømmekøb.