Bolig i Nueva Andalucia

Fra €185.000 – Nueva Andalucia

Fra €699.000 – Marbella

Fra €430.000 – Marbella

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Nueva Andalucía

Som nabo til den luksuriøse og festlige legeplads Puerto Banús, kan Nueva Andalucía karakteriseres som den bagvedliggende lounge med en afslappende stemning, hvor der er rig mulighed for at koble fra i smukke landskaber med søer, bjerge og golfbaner i høj kvalitet.

Hos Sydboligen har vi boliger i netop Nueva Andalucía, hvis du ønsker at bo lige i nærheden af de populære og turistfyldte områder Puerto Banús og Marbella, men stadig ønsker at trække dig lidt tilbage fra det festlige spotlight. Nueva Andalucía er perfekt til netop dette, og hos Sydboligen er vi sikre på, at vi har din drømmebolig.

Ferieboliger og lejligheder i Nueva Andalucía

Nueva Andalucía har de bedste rammer for det afslappede Costa del Sol med lejligheder og villaer, som nyder godt af alle fordelene, imens du er bosat lige i nabolaget til de trafikale og turistfyldte områder.

Området er placeret ca. 40 min. kørsel fra Malaga Lufthavn, og derfor kan det være en fordel med en bil, uanset om I har permanent- eller feriebolig. På den måde kan I også nemt bevæge jer rundt til de omkringliggende byer på Costa del Sol, hvor der er nok at opleve.

Tilbring dine ferier i smukke Nueva Andalucía

Hvidkalkede villaer, blå himmel, høje palmetræer og et udsyn til bjerge i baggrunden – lyder det ikke idyllisk? Selvom liv og glade dage kun er en 10 min. gåtur væk til Puerto Banús, er det svært at fornemme i Nueva Andalucía. Du kan altså sagtens nyde en afslappende middag på en af de skønne restauranter samt spille en rolig runde golf.

I Nueva Andalucía er det muligt at få en skøn lejlighed med swimmingpool, udsigt til Middelhavet, gode udendørsaktiviteter og en hjemlig atmosfære på Spaniens mest turistede kyst. Samtidig er der god mulighed for at bosætte sig – også med børn. Nueva Andalucía huser nemlig også en international skole, hvor der også er rig mulighed for sportslige fritidsaktiviteter.

En skøn sommerdag i Nueva Andalucía

Efter morgenmaden i solen på terrassen, er det tid til at udforske Nueva Andalucía på en lille formiddagsgåtur. Her vil du støde på smukke udsigter og bakkede gader i det hyggelige område. Hvis du nyder at spille golf, kan du fortsætte dagen på en af de skønne golfbaner – Las Brisas, Aloha, Los Naranjos eller La Quinta.

Om aftenen kan du bevæge dig ind mod det summende liv i Puerto Banús, hvor du finder natklubber, glamourøse barer og fyldte pubs. Hvis du ønsker at forlade Nueva Andalucía, kan du nyde aftenen på en bar med livemusik eller en fin restaurant – her er noget for enhver smag.

Nueve Andalucía – boliger til salg hos Sydboligen

Vi har permanente- og ferieboliger for enhver smag. Hvis du ønsker et roligt område med gode golfmuligheder og smuk natur, hvor det ikke er en udfordring at få summende liv og fest lige i nærheden, er Nueve Andalucía lige noget for dig! Hos Sydboligen hjælper vi dig med at finde rammerne til det næste kapitel, som skaber en masse nye minder.