Lejlighed i Marbella

Fra €215.000 – Marbella

Fra €699.000 – Marbella

Fra €430.000 – Marbella

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Marbella

Som den 2. største by i provinsen er Marbella en yderst velkendt og velbesøgt by beliggende helt ud til kysten ved Costa del Sol. Marbella var engang en lille fiskerlandsby, som i dag har udviklet sig til en luksuriøs turistdestination med omkring 130.000 indbyggere.

Hos Sydboligen har vi boliger i Marbella, uanset om du er på jagt efter en storslået luksusvilla, en moderne ferielejlighed eller en spektakulær penthouse. I Marbella må alting gerne være lidt ekstra, og det fornemmes tydeligt på udvalget af boliger, som ofte har et arkitektonisk design og en fantastisk udsigt.

Ferieboliger og lejligheder i Marbella

Marbella er kendt som et paradis for jetsettere, hvor du kan finde alt i luksusudgave. Det betyder også, at byen har nogle af Europas dyreste ejendomme, men på trods af det, rummer byen omgivelser og aktiviteter for enhver.

Marbella er ikke blot byen for jetsettere – det er også byen for familierne, afslappede turister, sportsentusiaster og personer, der går op i en god livskvalitet. Nyd de gyldne sandstrande, gå en tur i den charmerende gamle by og besøg de festlige natklubber, når mørket trænger sig på. I Marbella er der nok at give sig til, og du vil helt sikkert få nye skønne oplevelser hver gang.

Tilbring dine ferier i luksuriøse Marbella

Selvom Marbella er så luksuriøst, som det kan blive, er der meget mere at se end fancy fester og store yacths. I Marbella kan du nemlig også få opfyldt din kulturelle og kunstneriske interesse i form af byens kunstfestivaller og gallerier. Er du mere til aktiv ferie, rummer Marbella en femtedel af Costa del Sols golfbaner, og det gør ligeså området yderst populært for golfentusiaster.

Derudover er der flere kilometer med skønne strande, og der er ingen tvivl om, at hver og én er smukke, selvom der også er masser af liv med mennesker. Når dagen på stranden er slut, kan du fortsætte festen i en af de mange Beach Clubs, hvor der er god stemning hele dagen.

Den gamle by – en anden verden i Marbella

Den gamle by, også kaldet Casco Antiguo, udgør en helt særlig del af Marbella med sine smukke og velbevarede bygninger, som toner op, når du bevæger dig rundt i de små gader. Det er svært ikke at forelske sig i den skønne by, hvor der er anledning til skønne eftermiddage og aftener på en af de charmerende caféer i området.

I Marbella finder du gode spisemuligheder, hvor du kan nyde en lækker middag. På grund af områdets internationale karakter, er det muligt at finde et varieret udvalg af køkkener, alt efter hvad du er til.

Marbella – boliger til salg hos Sydboligen

I Marbella er der masser af gode dage at tage af, uanset om du ønsker en afslappende dag, som afsluttes med fest og farver eller en aktiv dag, hvor der er ro og fred, når aftentimerne indtræder. Find din bolig i et af Marbellas skønne boligområder – hos Sydboligen står vi klar til at hjælpe og vejlede dig.