Bolig i Spanien

Søger du boliger til salg i Spanien, så har vi helt sikkert noget for dig. Vi er specialiseret i Costa del Sol, hvor der findes alt fra spændende projektlejligheder til idylliske villaer i spansk stil. Nedenfor ses et udvalg af de mest populære projekter på Costa del Sol.

MEST POPULÆRE BOLIGER LIGE NU

Fra €306.000 - Mijas

Fra €325.000 - Benalmadena

Fra €625.000 - Fuengirola

Fra €1.100.000 - Fuengirola

Fra €309.000 - La Cala de Mijas

Fra €669.000 - Fuengirola

Fra €402.000 - Estepona

Fra €165.000 - Fuengirola

Download gratis katalog

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Spanien

Velkommen til Sydboligen! Vi ved, at mange danskere drømmer sig væk til sydens sol, når det danske klima ikke er med os. Nogle kan nøjes med en lille ferie hvert år, nogle har brug for at drage sydpå lidt oftere, og andre drømmer ganske enkelt om at købe en bolig, hvor de kan bosætte sig permanent.

Hos Sydboligen er vi eksperter i at finde den ejendom, du drømmer om. Uanset om du er på jagt efter ferielejligheden, som gør det lettere for dig at tage en forlænget weekend og fylde op på kontoen med D-vitamin, eller om du leder efter en permanent bolig, som har alt, hvad du kræver og ønsker for et hjem.

Huse og lejligheder til salg i Spaniens populære områder

Fra vores afdeling i Fuengirola fremviser vi boliger i en bred vifte af områder på Costa del Sol. På den måde er det altså nemt for dig at afgrænse, hvis du i forvejen har en klar idé om, hvor på Solkysten du ønsker at bosætte dig. Af populære områder er vi blandt andet stolte af at dække boliger i:

Benahavis med natur, bjerge, panoramaudsigt og gastronomiske oplevelser.
Benalmadena med kort afstand til lufthavnen, liv og glade dage.
Casares med hvidvaskede bygninger, bjergrig natur og historiske omgivelser.
El Higueron med eksklusive boliger, god udsigt og fantastiske faciliteter.
Estepona med bjerge i nord, middelhavet i syd og autentisk andalusisk charme.
Fuengirola med smukke sandstrande, summende gader og familievenlige aktiviteter.
Malaga med gode strande, kulturelle oplevelser og storby-vibes.
Manilva med hvidvasket landsby, strande i topklasse og aktiviteter for hele familien.
Marbella med luksuriøse omgivelser, eksklusive ejendomme og fancy fester.
La Cala de Mijas med populære golfresorter og gåafstand til enhver populær facilitet.
Nueva Andalucía med afslappende stemning, smukke landskaber og luksusboliger.
Puerto Banús med luksusomgivelser, jetsetliv og eksklusive yachts.
The Golden Mile med glamourøse boliger, luksuriøse omgivelser og eksklusive restauranter.
The New Golden Mile med et kæmpe potentiale, fantastiske golfbaner og turistattraktioner.
Torremolinos med gyldne sandstrande, varieret udvalg af underholdning og festligt natteliv.

Drømmer du om at købe bolig i Spanien?

Flere og flere danskere lader den spanske boligdrøm leve. Er du en af dem, der har besluttet, at NU skal det være? Hos Sydboligen er det vores fornemmeste opgave at gøre dig klogere på alle dine muligheder, og samtidig har vi nogle gode råd, som du kan overveje, før du foretager dit køb.

Før du har købt din bolig:

 1. Kast din kærlighed på et specifikt område
  Vi har boliger på hele Costa del Sol, og du kan se vores udvalg af boliger i de forskellige områder samt læse en uddybende beskrivelse af, hvad du blandt andet kan opleve i det pågældende område. Det fungerer naturligvis allerbedst, hvis du har mulighed for at tage et lille roadtrip på Solkysten, så du kan få en god fornemmelse af de områder, der er i spil.
 2. Undersøg omkostningerne, og vurdér dine muligheder
  Når du går i gang med boligjagten, kan du afgrænse dig betydeligt ved at kende til dit prisniveau. Samtidig skal du være opmærksom på, at du betaler 10% i moms samt 1% i registreringsafgift, stempelafgift, notar og advokat.
 3. Undgå forhastede beslutninger
  Selvom det er nemt at blive grebet af stemningen, vil du opnå det bedste resultat ved at give dig tid til research og rådgivning – ingen forhastede beslutninger.
 4. Tænk over, hvad dine boligbehov er
  Boliger kan alt muligt forskelligt. Måske har du krav til plantegning, placering, størrelse og faciliteter i nærheden? Overvej dette.
 5. Kontakt Sydboligen, og lad os hjælpe dig videre i processen
  Når du har gjort dig disse overvejelser, kan du kontakte os, så vi kan rådgive dig videre. Vi hjælper med at finde den rette bolig, så I kan komme rundt og se nogle boliger. Når I har fundet den rette, aflægger vi et bud i forhandlingen. Dernæst finder vi en advokat, som varetager jeres interesser og til sidst afsluttes handlen.

Når du har købt din bolig:

 1. Få styr på telefon, telefonabonnement og internet.
 2. Du skal ansøge om NIE-nummer, hvilket ofte tager nogle måneder.
 3. Afklar, hvor du skal betale SKAT.
 4. Få styr på forsikringer – spanske eller danske.

Der kan naturligvis være flere vigtige områder, der skal være styr på – for eksempel om du skal have job og lignende. Dog er dette de vigtigste områder at få afklaret.

Bolig i Spanien – din hjælp er lige ved hånden

Selvom Costa del Sol er et paradis i sig selv, er vi sikre på, at der er et specifikt område, som falder lige i din smag. Vores mål er at finde dig den ejendom på Costa del Sol, som du drømmer om! Vi er et team af professionelle ejendomsmæglere, som står klar til at lytte og rådgive dig fra start til slut.

Vi taler dit sprog, vi har mange års erfaring med handel af boliger, og vi sørger for at give dig den tryghed, som enhver boligsøgende ønsker. Med andre ord er vi din danske ejendomsmægler i Spanien.