Bolig i Malaga

Flere og flere danskere køber bolig i Malaga. Vi sælger både i selve Malaga by, men dækker også resten af Costa del Sol. Er du på jagt efter en bolig, så lad os hjælpe dig med at finde det rette.

MEST POPULÆRE BOLIGER LIGE NU

Fra €306.000 - Mijas

Fra €325.000 - Benalmadena

Fra €625.000 - Fuengirola

Fra €1.100.000 - Fuengirola

Fra €309.000 - La Cala de Mijas

Fra €669.000 - Fuengirola

Fra €402.000 - Estepona

Fra €165.000 - Fuengirola

Download gratis katalog

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Malaga

Skønne Malaga. En by, som stort set alle kender – og som også udgør hovedstaden på Costa del Sol. Malaga er en fantastisk destination, hvis du både drømmer om by- og badeferie. Her får du en skøn havneby med gode strande, kulturelle oplevelser og i og med, at der er tale om Spaniens 6. største by, får du også gode shopping- og spisemuligheder.

I Malaga er der nok at se og nok at opleve. Hos Sydboligen har vi huse, lejligheder og andre boliger til salg, så du kan få ferierne eller dagligdagen til at gå i denne skønne by – og mon ikke din næste drømmebolig gemmer sig iblandt?

Ferieboliger og lejligheder i Malaga

Malaga er en by fyldt med turistområder, men der er bestemt heller ikke mangel på de skjulte perler rundt omkring. De smalle gader bidrager med nok at se på i form af spændende gadekunst, hyggelige caféer, livlige barer og gode butikker.

Boligerne i Malaga er en god blanding af autentisk spansk arkitektur i kombination med moderne bygninger med luksuriøse faciliteter og god udsigt. Her er altså noget for enhver smag, uanset hvad din spanske drømmebolig skal indeholde.

Tilbring dine ferier i kulturelle, historiske og moderne Malaga

Selvom byen betegnes som storby, er den alligevel ikke større, end at du kan udforske den på gåben – og det giver en helt særlig stemning. Gå en tur rundt i byens hyggelige gader, hvor den verdenskendte kunstner Pablo Picasso er født og opvokset tilbage i 1800-tallet.

Oplev den gamle bydel, hvor mange historiske bygninger toner frem. Samtidig finder du de bedste tapasbarer lige her. Med andre ord er Malaga en fantastisk by at besøge, som også byder på skønne sandstrande, hvor du kan ligge og holde øje med de mange krydstogtskibe, som ligger til i havnen.

Gode oplevelser i Malaga

Med Malaga Lufthavn blot 8 km væk, er der ikke langt til de gode oplevelser i Malaga. Samtidig er det altså også en fremragende by, hvis du gerne vil bruge din feriebolig til en lille weekend-getway. Her kan alle – unge som gamle – bliver underholdt i stor stil, og det er nok også en af de store grunde til, at særligt danskere er så vilde med området.

Af seværdigheder kan nævnes det gamle romerske teater, den botaniske have med eksotiske planter eller Malagas smukke katedral ’Manquita’. Det er naturligvis også et must at besøge Picasso-museet, som rummer mange af Pablo Picassos værker.

Malaga – boliger til salg hos Sydboligen

Malaga rummer noget for enhver smag og aldersgruppe, og med en bolig i denne by kan du vågne op hver dag til nye oplevelser. Kombinationen af det fantastiske vejr, de gode kulturmuligheder, spændende fritidsaktiviteter og smukke boliger gør byen værd at udforske!

Hos Sydboligen står vi klar til at hjælpe dig til Costa del Sol. Mener du, at Malaga har alt, hvad du ønsker dig i en by? Så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en bolig, der opfylder dine krav.