Rækkehuse fra €268.000 i majestic heights

En udsigt som ingen anden på Solkysten

Majestic Heights er et unik projekt med 47 moderne rækkehuse. Nogle med private haver og andre med en fantastisk tagterrasse. Lokaliseret kun fem minutter fra nogle af de bedste golfbaner i området, herunder den verdensberømte Valderrama i Sotogrande.

moderne og innovativ planløsning

Vælg mellem 3 eller 4 soveværelser. Alle med rene linjer og et særdeles flot lysindfald. Boligen har en åben plan i form af stue og køkken i ét. Herfra nydes udsigten igennem de store glasdøre med direkte adgang til have eller terrasse.

Afslapning med havet og Gibraltar i horisonten

Fællesarealet består af en voksen swimmingpool og en for børnene. Begge pools er placeret således du herfra kan nyde den spektakulære udsigt, samtidig med du tager en forfriskende dukkert. Alt i alt ideelt som din drømmebolig på Costa del Sol, eller som en fremragende investeringsmulighed.

Golf, cykling, gåture eller afslapning i havnen

Den luksuriøse lystbådehavn Sotogrande ligger kun 5 minutters kørsel væk og har længe været kendt som et eksklusivt område, hvor der regelmæssigt spilles polo. Her finder du et bredt udvalg af gode restauranter og barer i havneområdet. Med stedets placering er der rig mulighed for cykling, lange gåture og selvfølgelig golf.

INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Vi sender gerne en præsentation/brochure om projektet samt overblik over priser og tilgængelighed.