Lejlighed i Higueron West til 549.000€

Fantastisk lejlighed med panoramisk havudsigt i fase 1

Indflytningsklar lejlighed i det eftertragtede Higueron West 217, der har vundet prisen, som det bedst sælgende projekt i Spanien. Den rummelige stue og køkken komplimenteres med naturligt lys fra de store glasdøre. Glasset kan flyttes til begge sider og efterlader stuen eller køkkenet fuldstændig forbundet med terrassen.

Åben plan og højeste kvalitet

Lejlighederne har store åbne rum med masser af plads – designet til at give følelsen af at bo i en villa. Ejendommen har et stort soveværelse med en-suite badeværelse og indbyggede skabe, og et andet soveværelse samt et ekstra badeværelse.

Top placering med sydvendt terrasse

Fra terrassen er der en fantastisk uforstyrret panoramaudsigt over Middelhavet, bjergene samt haven og poolen. Udover dette er der 2 parkeringspladser i garagen samt et stort depotrum med i prisen!

Nyd godt af resortets faciliteter

Området byder på fremragende faciliteter, herunder swimmingpools, jacuzzi og sauna. Der er ligeledes parker, urtehaver, legepladser, en hundepark og vandre- og cykelstier.Der er en gratis shuttleservice direkte til og fra stranden.

Lejligheden ligger ved siden af eksklusivt resort med stort fitnesscenter, jacuzzi, bade, sauna, indendørs/udendørs pools, spabehandlinger, volleyball, paddle tennis og tennis samt flere restauranter og en strandklub.

INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Vi sender gerne en præsentation/brochure om projektet samt overblik over priser og tilgængelighed.