Lejligheder fra €289.000 i higuerón west

Lejligheder med spektakulær udsigt

Higuerón West er meget mere end blot endnu et projektbyggeri blandt utallige andre. Det er et planlagt boligområde med førsteklasses infrastruktur og et bredt udvalg af understøttende serviceydelser, der har til formål at skabe exceptionel livskvalitet.

moderne og innovativ planløsning

Lejlighederne har store åbne rum med masser af plads – designet til at give følelsen af at bo i en villa. De smukke køkkener går i ét med terrasserne, der byder på en fantastisk udsigt, og skinnerne til de store glasskydedøre er nedsænket i gulvet, således at indendørs- og udendørsarealerne flyder naturligt sammen.

FACILITETER LIGE UDEN FOR DØREN

Som bosiddende i Higuerón West kan du nye godt af alle faciliteterne hos naboen Reserva del Higuerón Resort, som bl.a. byder på spa, tennis, pools, beachclub og restauranter. Der medfølger et gratis livsvarigt platinmedlemskab, når du køber en ejendom i Higuerón West.

DEN PERFEKTE BELIGGENHED

Higueron West er lokaliseret centralt på Costa Del Sol. Området ligger tæt på de vigtigste indfaldsveje, men stadig helt uforstyrret, og kun 10-25 minutters kørsel fra Fuengirola, Benalmádena, Mijas, Marbella, Málaga og den internationale lufthavn.

INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Vi sender gerne en præsentation/brochure om projektet samt overblik over priser og tilgængelighed.