Luksus villaer i Manilva fra €495.000

Din bolig får helt spektakulær udsigt

Villaernes design er moderne og frisk. De vandrette linjer, parallelt med havet, skaber en simetrisk form, mens de lodrette linjer bryder denne simetri og giver bevægelse til villaen. Boligerne er i 2 plan og med fantastisk udsigt over havet.

Luksus villa med luksus beliggende

Disse villaer er strategisk placeret på Costa del Sol meget tæt på forskellige havne: Duquesa, Estepona og Puerto Banus. Du find alle faciliteter lige i nærheden såsom restauranter, internationale skoler og golfbaner inden for få minutter. Disse villaer er skabt til at leve komfortabelt med udsigt over Middelhavet og gåafstand til stranden.

Sammenhængende Terrasse og spisestue

Den åbne plandesign fremhæver forholdet mellem udvendig og indvendig og fuldender det til en unikt og harmonisk rum. Det indre af huset er designet til at være flydende og kontinuerligt. Designet med forskellige levende zoner til dags- og eftermiddaglys i i løbet af dagen. 

DEN PERFEKTE BELIGGENHED

Med kun 30 min til Gibraltar og 10 min til Estapona er der masser af muligheder for hyggelige udflugter. Med hurtig forbindelse til kystens hovedvej, kan du komme vidt omkring uden problemer. Derudover er der gå afstand til stranden. 

INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Vi sender gerne en præsentation/brochure om projektet samt overblik over priser og tilgængelighed.