Lejlighed i Torremolinos

Fra €830.000 – Torremolinos

Fra €289.000 – Benalmedena

Fra €256.000 -Bemalmadena

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i Torremolinos

Torremolinos er blevet et yderst attraktivt område på Costa del Sol på baggrund af de rene og gyldne sandstrande, brede udvalg af hoteller, boliger og restauranter samt varierede muligheder for underholdning, aktiviteter og et festligt natteliv. Før i tiden blev Torremolinos anset som et område af lavere kvalitet, men det image er i den grad blevet ændret til noget positivt.

Hos Sydboligen har vi boliger i dette attraktive område på Costa del Sol – lige i nærheden af lufthavnen og som nabo til det attraktive område Benalmadena.

Ferieboliger og lejligheder i Torremolinos

Ligesom mange af områderne på Costa del Sol, er der tale om en gammel fiskerlandsby, men Torremolinos er faktisk et af de områder, der holder fast i den lille fiskeindustri. I dag byder byen dog også på en glad og sjov atmosfære, som både er tiltalende for unge og gamle.

Med kun 7 km fra Malaga Lufthavn er Torremolinos det perfekte område, hvis du er på jagt efter en feriebolig. På den måde kan du nemlig sagtens tage afsted på weekendtur uden for meget transporttid. Denne lokation er også en af grundene til, at Torremolinos var et af de første områder, der blev udviklet

Tilbring dine ferier i farverige Torremolinos

Ud over dine skønne sandstrande, som straks giver dig lyst til at smide dig på en solvogn i solens stråler, finder du også et varieret udvalg af butikker på hovedgaden Calle San Miguel. I sommerperioden er det næsten umuligt at gå gennem byens gader uden et smil på læben. Her plantes grønne træer og farverige blomster langs veje, parker og torve til stor glæde for byens beboere og besøgende.

Hvis du er golfentusiast er det ikke nogen hemmelighed, at Costa del Sol lige så godt kunne kaldes ’Costa del Golf’. I området omkring Torremolinos finder du populære golfbaner som Guadalhorce, Lauro Golf, Alhaurin Golf og Torreguebrada.

Populære områder i Torremolinos

For enden af hovedgaden kan du besøge det gamle fiskedistrikt, som også rummer de bedste seafood-restauranter i byen og andre lokale butikker. Når du først er nede ved strandpromenaden, kan du følge den hele vejen til Benalmadena for en skøn gåtur, hvor det også er muligt at få en forsmag på dét, der engang var en fiskerlandsby.

Leder du efter en skjult perle i Torremolinos, kan du besøge El Calvario, hvor du finder traditionelle barer og hyggelige gader – her nyder særligt de lokale at befinde sig.

Torremolinos – boliger til salg hos Sydboligen

Torremolinos er for dig, der ønsker en bolig tæt på lufthavnen – uanset om det er en permanent- eller feriebolig. Og man må sige at området formår at underholde enhver aldersgruppe! Med 6 km god sandstrand, ca 300 sommerdage årligt og en masse gode aktiviteter, er det ikke underligt, at mange drømmer om at bosætte sig her.

I Torremolinos er der altid noget at give sig til, og hos Sydboligen venter vi kun på, at vi kan få lov at hjælpe dig til din drømmebolig. Har du kastet din kærlighed på Torremolinos? Kontakt os, og lad os fremvise vores udvalg af boliger i netop dette område – måske vi har præcis, hvad du leder efter.