Bolig i The New Golden Mile

Fra €240.000 – The New Golden Mile

Fra €203.000 – The New Golden Mile

Fra €940.000 – The New Golden Mile

Køb bolig, lejlighed og feriebolig i The New Golden Mile

The New Golden Mile udgør det område, som strækker sig mellem San Pedro del Alcantara og Estepona. Selvom navnet ligger sig meget op af det originale The Golden Mile, som ligger mellem Marbella og Puerto Banús, så har The New Golden Mile sit helt eget potentiale, som er værd at udforske.

Hos Sydboligen har vi boliger i netop dette skønne område med interessante beliggenheder, hvad end du ønsker at bo langs stranden eller lige op af golfbanen. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig, så du finder drømmeboligen på Costa del Sol.

Ferieboliger og lejligheder I The New Golden Mile

I The New Golden Mile finder du flere populære attraktioner. Udover de populære golfbaner, som blandt andet inkluderer El Paraiso og Atalaya, finder du Selwo Aventura, som er en natur- og dyrepark samt en velbesøgt turistattraktion for både børn og voksne!

Placeringen er tæt på Marbella og samtidig kun omkring 45 min. fra både Malaga og Gibraltar Lufthavn, hvilket også gør det til en oplagt placering, hvis du er på jagt efter en feriebolig. Beliggenheden er helt sikkert med til at få populariteten til at stige, og med en bil kan du nemt bevæge dig rundt til andre spændende byer på Costa del Sol.

Tilbring dine ferier i The New Golden Mile

I The New Golden Mile er der rig mulighed for en bolig med fantastisk beliggenhed ned til vandet. På den måde har du kun en kort gåtur til både strand, indkøbsmuligheder og restauranter. Du finder detaljerede og luksuriøse bygninger i et område, som fortsat har et stort udviklingspotentiale. Området adskiller sig blandt andet ved, at du ser større og individuelle ejendomme langs kysten fremfor store lejlighedskomplekser. I disse ejendomme får du den smukkeste udsigt samt de gyldne sandstrande og Middelhavet lige uden for døren – hvad mere kan man ønske sig?

Et af de nye ’hot spots’ på Costa del Sol

Der er ingen tvivl om, at The New Golden Mile er et af de helt store ’hot spots’ på Costa del Sol lige nu – og vi forstår godt hvorfor. Her finder du nemlig nogle af de mest luksuriøse boliger på hele kysten, og samtidig er du ikke mere end 10 min. kørsel væk fra populære byer som Puerto Banús, Marbella eller Estepona.

Bevæger du dig længere op ad bjergsiden, finder du roligere områder med smukke golfbaner og imponerende udsigt.

The New Golden Mile – boliger til salg hos Sydboligen

Overvejer du at købe en bolig på Costa del Sol, så er The New Golden Mile værd at udforske med boliger i førsteparket ved golfbanen eller udsigt lige til kysten. Hos Sydboligen har vi din næste ejendom beliggende i det populære område mellem La Concha-bjergene og Middelhavet med nogle af de bedste sandstrande, som både huser strandbarer og restauranter lige ud til vandet.